Praktijk voor psychotherapie  - Een frisse kijk, een open nieuwe visie, hoofd en gevoel op één lijn, patronen en vastgeroest gedrag doorbreken,... Samen met de cliënt ga ik op zoek naar een nieuw verhaal, meer weerbaarheid ten aanzien van de dagelijkse uitdagingen en problemen, ...
 
Waarom Therapie?
 
Mensen besluiten om heel diverse redenen "in therapie" te gaan. Als iemand een lichamelijke klacht heeft, vindt iedereen het heel normaal dat hij of zij naar de dokter gaat. Als je je mentaal slecht in je vel voelt, "ergens mee zit", vragen hebt over "hoe moet het nu verder", "ik wil iets anders, maar wat?", of als je iets moeilijks hebt meegemaakt is het dan toch ook normaal dat je hulp zoekt.
 
In therapie gaan is een moedig besluit en betekent dat je gaat werken aan jezelf en jouw manier van omgaan met en denken over jezelf, je omgeving, je wereldbeeld,...en dit steeds met respect voor je omgeving.
 
Er bestaan veel clichés over psychotherapie, van heel zweverig tot eindeloos peuteren in het verleden, tot jarenlang elke week op de sofa gaan praten over jezelf. 
 
Gelukkig hoeft dit de werkelijkheid niet te zijn.
 
Twijfel je toch om de stap te zetten? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
 
 
 
 
 
 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint