Praktijk voor psychotherapie  - Een frisse kijk, een open nieuwe visie, hoofd en gevoel op één lijn, patronen en vastgeroest gedrag doorbreken,... Samen met de cliënt ga ik op zoek naar een nieuw verhaal, meer weerbaarheid ten aanzien van de dagelijkse uitdagingen en problemen, ...
 
Bedankt voor je bezoek!

Welkom op de website van Aline Lockeer. Als psychotherapeut ben ik er op gericht  een zo goed mogelijke zorg en service te bieden. Ik zal dan ook graag samen met jou alles in het werk stellen om je verwachtingen, hulpvraag, uitdaging,... gericht en vanuit jouw eigenheid te benaderen.
Met het brede aanbod aan technieken en interventiemogelijkheden, die ik vanuit mijn opleiding als therapeut in de interactionele vormgeving (I.V.) ter beschikking heb,  vinden we vast en zeker de aanpak die het best bij jouw functioneren aansluit.
 
Vanuit mijn achtergrond als jurist heb ik jarenlange ervaring in geschillen en gerechtelijke procedures en het impact hiervan op het leven en welzijn van de rechtstreeks betrokken partijen en hun omgeving. Verdriet, onmacht, woede, angst, schuld- of wraakgevoelens,...je blijft er soms veel te lang mee rondlopen.
 
Psychotherapie vraagt om veiligheid, verbinding en vertrouwen. Wat je vraag, wens of probleem ook is, jij of jullie staan centraal bij het therapeutisch pad dat we samen uitstippelen.
 
Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met mij op.
 
Ik hoop u snel terug te zien! Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint